ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΤΩΠΟΔΗΣ

Ως δήμαρχος της πόλης με το όνομα του Λόρδου Βύρωνα που φέτος συμπληρώνονται 230 χρόνια από τη γέννησή του, σας καλωσορίζω στο Φεστιβάλ μας «Σκιά των Βράχων 2018». Ευχαριστώ ιδιαίτερα το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού και την Υπουργό κα Λυδία Κονιόρδου, τη Γενική Γραμματεία Ισότητας και την Γ.Γ. κα Φωτεινή Κούβελα την Περιφέρεια Αττικής και την περιφερειάρχη κυρία Ρένα Δούρου, την Αντιπεριφερειάρχη Κεντρικού Τομέα κα Ερμίνα Κυπριανίδου και την Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού κα Εύη Αποστολάκη καθώς και το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου για την υποστήριξή τους στο φετινό μας πρόγραμμα.

Εύχομαι αυτές οι συνεργασίες να συνεχιστούν και να ενισχύουν πάντα τους πολιτιστικούς και κοινωνικούς κοινούς μας στόχους.
 
Ευχαριστώ όλες και όλους όσες και όσους βοήθησαν στην οργάνωση του Φεστιβάλ.
 
Ως εκπαιδευτικός χαίρομαι ιδιαίτερα για την διοργάνωση του SchoolWave που κουβαλά όλη την ενέργεια της νιότης των μαθητών και μαθητριών, θεσμού που αντέχει στο χρόνο.
 
Επίσης ως Πρόεδρος του Κέντρου Μελέτης Χορού «Ισιδώρα και Ραϋμόνδου Ντάνκαν» είμαι περήφανος για το 1ο DANCE SCHOOL WAYS που διοργανώθηκε για πρώτη φορά από τοΚέντρο Μελέτης με πρωταγωνιστές τους σπουδαστές χορού από τις επαγγελματικές σχολές. Εύχομαι σε όλες και όλους Καλό Καλοκαίρι, Καλή Επιτυχία σε προσωπικούς στόχους αλλά και στους αγώνες για την Ειρήνη τα ανθρώπινα δικαιώματα, για μια ζωή όπου η τέχνη θα είναι το άνθος του καλού, πηγή ζωής και αγάπης, τόπος συνάντησης υψηλών ιδεών και συναισθημάτων.
 
«Θα πρέπει να λυπάμαι που οι υποθέσεις μου πάνε καλά, τη στιγμή που αυτές των Εθνών βρίσκονται σε κίνδυνο. Αν τα ενδιαφέροντα της ανθρωπότητας ουσιαστικά καλυτέρευαν... δεν θα με απασχολούσαν τόσο πολύ οι «μικροιδιορρυθμίες μου». Θεέ δώσε σε όλους μας καλύτερους καιρούς ή περισσότερη φιλοσοφία!»
 
Λόρδος Μπάϊρον 11/1/1821
 
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΥΡΩΝΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΤΩΠΟΔΗΣ
Γρηγόρης Κατοπώδης

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ: