Γιάννης Χαρούλης

ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΝΑΒΟΛΗΣ - ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΟΥΛΗΣ
·         Τα εισιτήρια της συναυλίας της Τρίτης 11/6 που αναβλήθηκε, ισχύουν για την Πέμπτη 13/6 χωρίς να χρειαστεί η αντικατάστασή τους.
·         Όσοι κάτοχοι εισιτηρίων δεν μπορούν να παρακολουθήσουν την συναυλία την Πέμπτη 13/6, έχουν την δυνατότητα να ακυρώσουν τα εισιτήριά τους και να τους επιστραφεί η αξία τους ως εξής:
  • Για εισιτήρια που έχουν αγοραστεί ηλεκτρονικά από "ticketservices.gr" ή "tickets.public.gr", παρακαλούμε στείλτε email στο [email protected]   αναφέροντας τα στοιχεία της αγοράς σας (email ή κωδικός κράτησης). Η επιστροφή θα γίνει αυτόματα στην κάρτα.
  • Για εισιτήρια που έχουν αγοραστεί από φυσικά σημεία (καταστήματα public ή Πανεπιστημίου 39), η επιστροφή γίνεται στα σημεία από όπου αγοράστηκαν. Οι θεατές πρέπει να προσκομίσουν όλα τα εισιτήρια της συναλλαγής τους (δεν γίνεται ακύρωση μεμονωμένων εισιτηρίων).
·         Παρακαλούμε θερμά, λόγω της μεγάλης ζήτησης εισιτηρίων, όσοι δεν θα μπορέσουν να έλθουν την Πέμπτη 13/6, να μεριμνήσουν για την ακύρωση των εισιτηρίων τους όσο πιο άμεσα γίνεται, ώστε τα εισιτήρια που θα προκύψουν από τις ακυρώσεις, να μπορέσουν να διατεθούν εκ νέου στο κοινό.
·         Τα εισιτήρια που θα προκύψουν, θα διατεθούν προς πώληση αύριο Πέμπτη 13/6 στις 12.00 το μεσημέρι.
--
AFTOFOTO
92 Pratinou Str., Athens, 11634
Tel. 0030 210 9217593
 
Μετά από ένα δημιουργικό χειμώνα, που έφερε νέες μελωδίες, στίχους και ενορχηστρώσεις, ο Γιάννης Χαρούλης έρχεται κι αυτό το καλοκαίρι να μοιραστεί μαζί μας καινούριες σκέψεις κι αναπάντεχες επιθυμίες.

Ο Γιάννης Χαρούλης μας καλεί με ανοιχτή την καρδιά, να νιώσουμε, να χαρούμε, να χορέψουμε, να γιορτάσουμε και να θυμηθούμε αυτά που από πάντα γνωρίζουμε... με τον ίδιο τρόπο που έχει με τη φωνή, την παρουσία και την ερμηνεία του, να μας κάνει να ακούμε την παραδοσιακή μουσική σαν μόλις να έχει γεννηθεί.

Τα νέα τραγούδια έρχονται αγκαλιά με όλα όσα ήδη αγαπήσαμε, να μας δώσουν λόγο κι αφορμή να πιαστούμε από το χέρι, να φτιάξουμε παρέες και να ανακαλύψουμε απ’ την αρχή πόση δύναμη κι αγάπη φέρνει το να είμαστε μαζί…

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Λύρα Λευτέρης Ανδριώτης
Κοντραμπάσο Μιχάλης Καλκάνης
Κρουστά Βασίλης Μπαχαρίδης
Πνευστά Κωνσταντής Πιστιόλης
Ηλεκτρική Κιθάρα Θανάσης Τζίνγκοβιτς
Κρουστά Πάνος Τόλιος
Τρομπέτα Mark Nieuwenhuis
Σχεδιασμός Ήχου Παναγιώτης Ριζόπουλος- Νίκος Κωνσταντάκης
Σχεδιασμός Φωτισμού Μαρία Βενετάκη
Παραγωγή AFTOFOTO

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ