Beth Hart

Opening Act
The Big NoseAttack
 
Περισσότερες από δύο δεκαετίες, η Beth Hart καθηλώνει το κοινό σε κάθε της εμφάνιση. Γνωστή για τον δυναμισμό και το πάθος της, δίνει την ψυχή της πάνω στη σκηνή και μαγεύει με τις δυνατότητες της φωνής και την αστείρευτη ενέργειά της. Στη μακρόχρονη πορεία της μετράει ήδη πολυάριθμες διακρίσεις, μεταξύ των οποίων τρία βραβεία από την Blues Music Awards (δύο βραβεία Female Blues Artist και ένα Instrumentalist – Vocals). Έχει προταθεί για βραβείο Grammy ενώ κιθαρίστες-θρύλοι, όπως οι Jeff Beck, Slash, Joe Bonamassa και Buddy Guy, έχουν μοιραστεί μαζί της τη σκηνή και έχουν μεταφέρει τη συνεργασία τους και στο studio.

Την συναυλία της Beth Hart στο Θέατρο Βράχων θα ανοίξουν οι The Big Nose Αttack. Γνωστοί για τον δικό τους ιδιαίτερο ήχο που συνδυάζει τις blues επιρροές τους με τα "αδάμαστα" rock στοιχεία του '70 και με πολυάριθμες εμφανίσεις σε μεγάλα φεστιβάλ στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, έρχονται για να ροκάρουν και στη σκηνή του Θεάτρου Βράχων!
 
Η εκρηκτική Beth Hart βάζει το 2019 την Ελλάδα στο χάρτη της παγκόσμιας περιοδείας της και μας υπόσχεται μια αυθεντική blues rock συναυλία. 
 
 

INFO : BETH HART live in ATHENS

Opening Act
THE BIG NOSE ATTACK

ΠΕΜΠΤΗ
 27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

Ώρα έναρξης: 21.30

Η προπώληση έχει ανοίξει:
ticketservices.gr
public.gr

ΠΑΡΑΓΩΓΗ
Επικοινωνία – Προβολήστα ΜΜΕ 
Consulting, Public Relations, Culture

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ