ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΜΠΙΝΙΣΚΟΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΑΦΝΗΣ-ΥΜΗΤΤΟΥ

Αγαπητές φίλες και φίλοι,


Το Φεστιβάλ «Στη Σκιά των Βράχων» 2023, αφιερωμένο στη μνήμη του Δημάρχου Βύρωνα Δημήτρη Νικολαΐδη, διοργανώνεται και αυτό το καλοκαίρι από το Διαδημοτικό Δίκτυο Πολιτισμού των Δήμων Δάφνης-Υμηττού και Βύρωνα προσφέροντάς μας μοναδικές στιγμές κάτω από τ’ αστέρια.


Ο αναγνωρισμένος θεσμός του Φεστιβάλ «Στη Σκιά των Βράχων» θα πραγματοποιηθεί στα θέατρα βράχων «Μελίνα Μερκούρη» και «Άννα Συνοδινού» από τις 7 Ιουνίου έως και τις 30 Σεπτεμβρίου. Το φεστιβάλ μας, αποτελεί μια καθιερωμένη συνήθεια με πλούσιο πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα καθώς είναι σημείο αναφοράς στον καλλιτεχνικό χάρτη του λεκανοπεδίου Αττικής και μια συνάντηση των ανθρώπων που πιστεύουν στη δύναμη του πολιτισμού.


Τις καλοκαιρινές νύχτες, οι φίλοι μας απ’ όλη την Αττική θα έχουν τη ευκαιρία να απολαύσουν στα εμβληματικά μας θέατρα αξέχαστες στιγμές γεμάτες μελωδίες και θεάματα καθώς θα φιλοξενηθούν συναυλίες ελληνικής και ξένης μουσικής, θεατρικές παραστάσεις αλλά και παραστάσεις θεατρικών εργαστήριών που αναδεικνύουν τη σπουδαιότητα της ερασιτεχνικής δημιουργίας στη καθημερινότητά μας.


Είναι προτεραιότητά μας να προσφέρουμε στους πολίτες τα εφόδια για να ονειρεύονται και να δημιουργούν μέσα από τα πολιτισμικά δρώμενα του Φεστιβάλ.


Είμαστε λοιπόν στην ευχάριστη θέση, για ακόμα μια φορά φέτος, να σας προσκαλέσουμε στο Φεστιβάλ μας για να απολαύσουμε όλοι μαζί τα πολιτιστικά δρώμενα και να ταξιδέψουμε σε χώρες ονείρου και φαντασίας.


 


Σας περιμένουμε,


Ο Δήμαρχος Δάφνης - Υμηττού


Τάσος Μπινίσκος

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ