Πάολο Τζενοβέζε
ΤΕΛΕΙΟΙ ΞΕΝΟΙ

Οι ΤΕΛΕΙΟΙ ΞΕΝΟΙ, του Π. Τζενοβέζε, σε σκηνοθεσία των Γιώργου Πυρπασόπουλου & Πέτρου Λαγούτη και παραγωγή των Θεατρικών Επιχειρήσεων Θ. Μαροσούλη,  η παράσταση που ενθουσίασε κοινό και κριτικούς και που για δύο ολόκληρες σεζόν καταχειροκροτείται στο κατάμεστο Θέατρο ΑΘΗΝΑ, ξεκινάει αυτό το καλοκαίρι το ταξίδι της στην Ελλάδα και την Κύπρο. Με σταθμούς στα μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας και όχι μόνο, το έργο που μέχρι σήμερα έχουν παρακολουθήσει περισσότεροι από 80.000 θεατές, παρουσιάζεται σε καλοκαιρινή περιοδεία για να ψυχαγωγήσει και να συγκινήσει όσους αγαπούν το καλό θέατρο.


 

Επτά φίλοι συναντιούνται για γεύμα στο σπίτι ενός εκ των ζευγαριών.  Αποφασίζουν να παίξουν ένα παιχνίδι. Αφήνουν όλοι τα κινητά τους στη μέση του τραπεζιού και μοιράζονται μεταξύ τους το περιεχόμενο από κάθε μήνυμα, email ή τηλέφωνο που λαμβάνουν. Μυστικά έρχονται στην επιφάνεια που διαταράσσουν την ισορροπία στις σχέσεις. Γιατί όπως είπε και ο Γκαμπριέλ Γκαρσία Μαρκές, «Ο καθένας από εμάς έχει τρεις ζωές, μία δημόσια, μία προσωπική και μία μυστικήΚαι σαν να μην έφταναν  οι τρεις ζωές,  έχει και Πανσέληνο…


 

Το έργο ΤΕΛΕΙΟΙ ΞΕΝΟΙ, με τις ξεκαρδιστικές ανατροπές και τις απρόσμενες εξελίξεις του, έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία στο εξωτερικό και έχει γίνει επίσης πολύ επιτυχημένη κινηματογραφική ταινία σε 18 χώρες.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

 

Σκηνοθεσία: 

Πέτρος Λαγούτης,
Γιώργος Πυρπασόπουλος

Μετάφραση/Απόδοση: 

Ελεονώρα Μελέτη

Σκηνικά: 

Νότης Χριστοδούλου

Κοστούμια: 

Νικόλ Παναγιώτου

Φωτισμοί: 

Αλέκος Αναστασίου

Βοηθός Σκηνοθέτη

Λυδία Σγουράκη
Καλή Βοϊκλή

Παραγωγή

Θεατρικές Επιχειρήσεις Θ. Μαροσούλη

ΠΑΙΖΟΥΝ

Πέτρος Λαγούτης,
Γιώργος Χρανιώτης,
Χρήστος Σαπουντζής,
Κώστα Κάππας,
Μάρθα Λαμπίρη-Φεντόρουφ, Μένη Κωνσταντινίδου,
Σοφία Μανωλάκου
και η μικρή Αλίκη Κακολύρη