Γιάννης Κότσιρας - Μίλτος Πασχαλίδης

Ο Μίλτος Πασχαλίδης και ο Γιάννης Κότσιρας, ενώνουν ξανά τις φωνές και τις μουσικές τους και πραγματοποιούν φέτος το καλοκαίρι μια σειρά συναυλιών, μαζί με τους συνεργάτες τους.

 

Ο Γιάννης ρομαντικός, τελειομανής, πολυτάλαντος, ταξιδευτής του κόσμου, ανήσυχος και παρατηρητικός από πάντα. Με την καλλιτεχνική του ευαισθησία σε συνεχή εγρήγορση και τη λατρεία του για τη μουσική με σχεδόν 30 χρόνια καλλιτεχνικής πορείας, ξεχωρίζει στις ζωντανές του εμφανίσεις με τον τρόπο που προσεγγίζει τις ρίζες µε βαθύ σεβασμό αλλά και µε ματιά «προσωπική».


Ο Μίλτος ευαίσθητος δημιουργός και χαρισματικός ερμηνευτής, δυναμικός και αυθόρμητος, κοινωνικά ευαίσθητος και ταυτόχρονα βαθιά ερωτικός, ξεχωρίζει για τις ζωντανές εμφανίζεις του, που συνδυάζουν στοιχεία ετερόκλητα, έχουν καθορισμένη αρχή αλλά άγνωστο τέλος και μας παρασύρουν σε μια μουσική περιπέτεια που μένει αξέχαστη.


Μίλτος Πασχαλίδης και Γιάννης Κότσιρας μαζί στην σκηνή. Δημιουργικές διασκευές γεμάτες φαντασία και πάθος, καινούργια και παλιά τους τραγούδια, κοινές ερμηνείες σε ένα ξεχωριστό πρόγραμμα που δεν πρέπει να χάσετε.

Πνευστά/ Ενορχηστρώσεις

Θύμιος Παπαδόπουλος

Πλήκτρα/ Ενορχηστρώσεις

Άκης Κατσουπάκης

Μπουζούκι

Βαγγέλης Μαχαίρας

Κιθάρες

Κώστας Μιχαλός

Τύμπανα: 

Hρακλής Παχίδης

Λύρα, Μαντολίνο: 

Πάρις Περυσινάκης

Μπάσο: 

Γιάννης Πλαγιανάκος

Επιμέλεια ήχου: 

Λάμπρος Μπούνας.
Πασχάλης Κολέντσης

Φωτισμοί: 

Μανώλης Μπράτσης

Παραγωγή

ΜΕΝΤΑ ART EVENTS, STRAY MUSIC