ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΟΥΛΗΣ


Τρίτη 10 & Τετάρτη 11 Ιουνίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΟΥΛΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014

Ο Γιάννης Χαρούλης υποδέχεται το καλοκαίρι με την πρώτη συναυλία στο Θέατρο Βράχων - Μελίνα Μερκούρη στα πλαίσια του φεστιβάλ «Στη σκιά των βράχων».Το μουσικό ταξίδι φέτος ξεκινά από την προσωπική δισκογραφία του Γιάννη Χαρούλη που τον καθιέρωσε ως έναν από τους πιο αγαπητούς καλλιτέχνες της γενιάς του και καθόρισε το ιδιαίτερο στίγμα και το αυθεντικό ύφος του στην μουσική σκηνή.

Δεν θα λείψει φυσικά η παράδοση της Κρήτης, την οποία ο Χαρούλης προσεγγίζει πάντα με σεβασμό, αλλά και με διάθεση για «παιχνίδι» και πειραματισμό, διατηρώντας την ουσία της, αλλά και ανακαλύπτοντας συνεχώς κρυμμένες ομορφιές της. Θα τιμήσει όπως πάντα και αγαπημένα τραγούδια σπουδαίων στιχουργών και συνθετών, τα οποία βρίσκουν κάθε φορά ένα καινούργιο δρόμο μέσα από το μοναδικό χρώμα της φωνής του. Η παράδοση συναντάει το ροκ και το παρελθόν των μεγάλων δημιουργών και γεφυρώνεται με το παρόν των σύγχρονων τραγουδοποιών. Όλα αυτά μέσα από την δωρική φωνή του Γιάννη Χαρούλη, τους ήχους από το αγαπημένο του λαούτο και την ειλικρινή διάθεση απέναντι στην ίδια την τέχνη της μουσικής, αλλά και τον κόσμο που τον στηρίζει και τον ακολουθεί.
 
Με μοναδικά υλικά τα πιο απλά και πρωταρχικά, θα περιπλανηθούμε για άλλη μια φορά στην μυσταγωγία της μουσικής και θα πλημμυρίσουμε συναίσθημα σε ένα αυθόρμητο μουσικό γλέντι μιας μεγάλης παρέας που θα ξεκινά από την σκηνή, τον Γιάννη Χαρούλη και τους μουσικούς, και θα αγκαλιάζει όλο τον κόσμο.

 


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: ΙΟΥΝΙΟΣ 2014

Πέμπτη 5 Ιουνίου: ΜΙΛΤΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ - ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΗΒΑΙΟΣ

Δευτέρα 16 Ιουνίου: ΣΤΑΥΡΟΣ ΞΑΡΧΑΚΟΣ «Μάνα μου Ελλάς» Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΝΑΒΑΛΕΤΑΙ