ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ & Φίλοι


Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου

 

«Με την μουσική του κατάφερε, να κάνει πραγματικότητα το ποδοσφαιρικό του όνειρο, να παίξει στα μεγαλύτερα γήπεδα της χώρας».
 
O Παντελής Θαλασσινός ανηφορίζει στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη» ολοκληρώνοντας τον κύκλο των καλοκαιρινών του συναυλιών.
Μαζί του και πολλοί φίλοι του, ο Γιάννης Κότσιρας, ο Γιάννης Νικολάου, η Νανά Μπινοπούλου, ο Σταμάτης Χατζηευσταθίου αλλά και πολλοί άλλοι καλλιτέχνες - έκπληξη.
 
Θάλασσα κι αρμύρα, φως και νοσταλγία συνθέτουν το κάδρο της μουσικής παρουσίας του Παντελή Θαλασσινού, που με την κιθάρα του παίζει και τραγουδά, πάνω από δύο δεκαετίες για ακροατές τριών γενιών. Θα ερμηνεύσει γνωστές του επιτυχίες «Ανάθεμα σε», «Πόνος άπονος», «Σμυρνέικα τραγούδια», «Καράβια χιώτικα» «Ν΄αγαπάς», τραγούδια από τις τελευταίες του δισκογραφικές δουλειές «10 τραγούδια της Ελπίδας» και «Ανοιχτή ακρόαση», αλλά και τραγούδια που αγαπά
 
Τον συνοδεύουν οι μουσικοί του Γιάννης Βιλιώτης (έγχορδα), Δημήτρης Γάσιας (βιολί), Φίλιππος Λευκαδίτης (κρουστά), Γιώργος Μακρής (πνευστά), Γιάννης Μπελώνης (πιάνο), Γιάννης Πλαγιανάκος (κοντραμπάσο).

 


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2014

Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου: «ΟΙ ΦΟΝΙΣΣΕΣ ΤΗΣ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗ» Αλέξανδρου Ρήγα, Δημήτρη Αποστόλου

Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου: «ΟI ΠΥΡΗΝΕΣ ΤΗΣ… ΕΛΙΑΣ» Γιώργου Γιαννακόπουλου