ΜΑΡΙΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ – ΕΛΛΗ ΠΑΣΠΑΛΑ


Τετάρτη 9 Ιουλίου

 

Μετά από μια επιτυχή περιοδεία στην Αμερική, ο Μάριος Φραγκούλης επιστρέφει στην Ελλάδα για μια σειρά συναυλιών με άρωμα και χρώμα Ελληνικό. Το καλοκαίρι του 2014 ο Μάριος Φραγκούλης  και η Έλλη Πασπαλά θα μας ταξιδεύουν στις πιο αγαπημένες μουσικές του Ελληνικού κινηματογράφου με μελωδίες μεγάλων συνθετών που επένδυσαν μουσικά ταινίες, πού όλοι αγαπήσαμε και τραγουδήσαμε.
 
Πλαισιωμένοι από 5 καταξιωμένους μουσικούς επί σκηνής και τις ενορχηστρώσεις του DAVID LYNCH θα ερμηνεύσουν τραγούδια που αποτελούν σημεία αναφοράς του σύγχρονου κινηματογραφικού μας πολιτισμού. Ο Χατζιδάκις, ο Θεοδωράκης, ο Τσιτσάνης, o Μαρκόπουλος, ο Ξαρχάκος, ο Πλέσσας και τόσοι άλλοι, θα εμπλουτίσουν μουσικά την παράσταση μέσα από τον κινηματογραφικό φακό των ταινιών «Φαίδρα» «Μανταλένα», «Κόκκινα Φανάρια», «Στέλλα», ταινιών που αποτελούν ορόσημο.
 
Θα μας θυμίσουν τις ανεπανάληπτες ερμηνείες της Μελίνας Μερκούρη, της Ρένας Βλαχοπούλου, της Αλίκης Βουγιουκλάκη, του Δημήτρη Χόρν, της Τζένης Καρέζη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ…
 
Μία παράσταση με οσμές και χρώματα , με συναισθήματα της περιπέτειας, του αυτοσαρκασμού και μιας εποχής γεμάτης έρωτα , δάκρυα, γέλιο και αισιοδοξία .
 
Ένας ουρανός μ’αστέρια είναι το ιδανικό σκηνικό όπου μουσικές στίχοι και εικόνες θα ταξιδέψουν  το κοινό μακριά από προβλήματα και στεναχώριες σε μέρη ξενοιασιάς, ψυχικής ανάτασης και γέλιου.
 
Την παράσταση θα συμπληρώνουν σκηνές ταινιών από τον αγαπημένο Ελληνικό κινηματογράφο με την χρήση σύγχρονων οπτικοακουστικών μέσων, αποδίδοντας ένα εγγυημένα άρτιο αποτέλεσμα.

 


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: ΙΟΥΛΙΟΣ 2014

Δευτέρα 7 Ιουλίου: «Η ΚΟΙΜΩΜΕΝΗ ΞΥΠΝΗΣΕ»

Δευτέρα 14 Ιουλίου: IMAM BAILDI