ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΒΑΣΙΛΑΣ & «ΠΥΡΗΝΑΣ»
Μουσικοθεατρική Παράσταση
  • O Γρηγόρης Βασίλας, ένας από τους κορυφαίους σολίστες του μπουζουκιού και το συγκρότημα «ΠΥΡΗΝΑΣ», συνθέτουν ένα μοναδικό σύνολο στον χώρο της λαϊκής μουσικής. Είναι μία άλλη προσέγγιση του λαϊκού ήχου, που από σταθερός ρεμπετολαϊκός μεταλλάσσεται σε φαντασία, όνειρα, χρώματα και αρώματα και φέρνουν κοντά τραγούδια που αγαπήθηκαν...
  • Τιμή εισιτηρίου: 10 €, ΑΜΕΑ, Φοιτητές, Παιδιά: 6 €

O Γρηγόρης Βασίλας, ένας από τους κορυφαίους σολίστες του μπουζουκιού και το συγκρότημα «ΠΥΡΗΝΑΣ», συνθέτουν ένα μοναδικό σύνολο στον χώρο της λαϊκής μουσικής. 

Είναι μία άλλη προσέγγιση του λαϊκού ήχου, που από σταθερός ρεμπετολαϊκός μεταλλάσσεται σε φαντασία, όνειρα, χρώματα και αρώματα και φέρνουν κοντά τραγούδια που αγαπήθηκαν και τραγουδήθηκαν από όλους μας μέσα στις δεκαετίες άνθισης του ρεμπέτικου-λαϊκού και έντεχνου τραγουδιού.
 
Συνδυάζουν με πολύ μεγάλη επιτυχία το παλιό με το νέο και καταφέρνει οι συνθέσεις του να είναι προσιτές σε μικρούς και μεγάλους και εκτελεσμένες με τρόπο που το μπουζούκι στα χέρια του να φαντάζει σαν ένα όργανο για όλα τα είδη μουσικής.
Τα τραγούδια αυτά συνδέονται μεταξύ τους με κείμενα που αναφέρονται στις ιδιαίτερες αποχρώσεις της κάθε εποχής, πώς αυτές επηρέασαν την ελληνική μουσική και που φέρουν την υπογραφή μεγάλων δημιουργών.
 
Ολοκληρώνοντας τον δεύτερο προσωπικό του δίσκο σε στίχους του σπουδαίου στιχουργού Κώστα Φασουλά και τις εξαιρετικές ερμηνείες από τον Παντελή Θαλασσινό, την Σταυρούλα Μανωλοπούλου και την Χριστίνα Λάμπρου, συμμετέχει με τον «Πυρήνα» στο φεστιβάλ «στη σκιά των Βράχων» Δήμων Βύρωνα και Δάφνης - Υμηττού, και έχει την χαρά και την τιμή να παρουσιάσει την ολοκληρωμένη δουλειά του σε όλον τον κόσμο που θέλει να ακούσει κάτι νέο, κάτι διαφορετικό, μια άλλη προσέγγιση της λαϊκής μουσικής.  
 
Info: Ο Γρηγόρης Βασίλας έχει μακρόχρονη επιτυχημένη πορεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό, συμμετέχοντας σε διεθνή φεστιβάλ, επενδύοντας μουσικά θεατρικές παραστάσεις και κινηματογραφικές ταινίες. Με την μακρόχρονη διδακτική του εμπειρία κάνει διαλέξεις και σεμινάρια για το μπουζούκι. 
 
Προπώληση
www.viva.gr, 11876, Public, Ευριπίδης Βιβλιοπωλεία, Seven Spots, Reload stores, Media Markt

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

PHOTO GALLERY

foto-gallery
foto-gallery
foto-gallery
foto-gallery
foto-gallery
foto-gallery
ΧΟΡΗΓΟΙ